fbpx

Ja, jag vill gärna få min bostad värderad!

  • Jag vill anmäla mig till spekulantregistret

    Anmäl dig till vårt spekulantregister.

Dela

Steglarps byaväg 161-0,

DRÖMMEN OM LANDET!

Varmt välkomna till denna idyll till fastighet med komplett hus och ombonad trädgård på Steglarps Byaväg. En stenlagd gång tar oss upp till huset som är av skånsk arkitektur i 1,5-plan. Otroligt smakfullt och tilltalande bjuds man nu här på ett komplett permanentboende delvis med vattenburen golvvärme, möjlighet till 3-4 sovrum samt renoverat under 2020 med nya ytskikt, nytt kök och nytt badrum. Här finns dessutom ett annex med gästrum samt ett uterum med skjutpartier i glas.

Det här är bästa versionen av när gammalt möter nytt, med bl a fina sällskapsytor och yteffektiva lösningar. Genom de vackra, tidsenliga fönstren har man vacker utsikt över de böljande fälten och omgivningarna.

I den härliga trädgården med sin prunkande växtlighet får man hallon, krusbär, äppelträd, plommonträd, körsbärsträd, rabarber, jordgubbar och smultron. Dessutom smyckas den av både pioner, rosor, syrén och magnolia. Här tillbringar man rofyllda stunder, njuter av landskapet och vidderna. Utsikten här är minst sagt fängslande.

På kort avstånd nås Östra Grevie och Västra Ingelstad, bägge med tågstation och goda kommunikationer. Förskola finns i Östra Grevie och skolan Framtidskompassen i Västra Ingelstad är minst sagt välrenommerad. Vill man ha den lantliga bykänslan och rogivna avskildheten men samtidigt bekvämt avstånd till Vellinge, Malmö och Köpenhamn så har man hittat hem.

Varmt välkomna till detta unika hem på Steglarps byaväg 161-0!

Kort information

Utgångspris:

3 695 000 kr el. högstbjudande

Boarea:

83 m2

Biarea:

42 m2

Rum:

5 rum

Tomt:

800 m2

Byggår:

1909

Adress:

Steglarps byaväg 161-0
23194 Trelleborg
Ansvarig fastighetsmäklare
Lina Renwall

Reg. fastighetsmäklare

0709-79 33 85lina@mhus.se

Budgivning

Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Nästa visning: Enligt överenskommelse

Anmälan visning

Bilder

Alla bilder (52)

Kontakta mig för
mer information
om bostaden!

Läs mer om Lina här
Lina Renwall
Reg. Fastighetsmäklare
0709-79 33 85
lina@mhus.se

Vill du veta
vad din bostad
är värd?

Kostnadsfri värdering
Vi kommer gärna ut och gör
en kostnadsfri värdering.
Kostnadsfri värdering
Planlösning

Planritning

Planritning

Objektsbeskrivning

HALL
Antikvita furugolv och ljust grå väggar. Goda avhängningsmöjligheter samt god förvaring i rymlig, intilliggande klädkammare.

KÖK/ALLRUM
Kök och allrum i modern och tilltalande, öppen planlösning med antikvita furugolv och ljust grå väggar. Plats för stort matbordsmöblemang samt soffgrupp. Köksinredning från IKEA, renoverat 2020, med grå luckor i lantligt utförande samt bänkskiva i massiv ek. Spis, fläkt, kyl och frys (2020) samt diskmaskin (2017). Spotlights i tak. Underbar utsikt över intilliggande åkrar.

SOVRUM
Rymligt sovrum som kan integreras med nedanvåningens sociala ytor om man önskar. Antikvita furugolv, ljusgrå väggar och spotlight i tak. Plats för dubbelsäng.

BADRUM
Renoverat badrum med mörkgrå klinker på golv, samt vitmålade väggar med grönkaklade väggar i duschhörna. WC, handfat med kommod (IKEA), spegelskåp med belysning samt högskåp för ytterligare förvaringsmöjligheter. Spotlights i tak samt golvvärme. Våtrumsintyg finns.

ÖVRIGT
På hela nedanplanet, förutom i klädkammaren, finns vattenburen golvvärme.

OVANPLAN
Renoverad ovanvåning med vitpigmenterad ekparkett på golv, panelbeklädda vita väggar samt spotlights i tak. Här har man idag har två sovrum, varav det ena är öppet ut mot allrumsytan i mitten av längan. Detta rum kan stängas av för ett mer privat användande om så önskas. Härligt allrum med plats för soffa och med stor kupa. Fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över husets lummiga trädgård och böljande fält.

ANNEX
På fastigheten har man idag ett annex innehållande gästrum med sovloft, pannrum/tvättstuga samt ett förråd.
I gästrummet ligger antikvita furugolv, väggarna är vita och det är finns spotlights i tak. I pannrum/tvättstuga finns grå klinkers på golv och vita väggar samt tvättmaskin och torktumlare från elektrolux (2020).

UTEMILJÖ
I anslutning till annexet finns altan på trädäck samt uterum med skjutbara glaspartier. Grönskande, lummig trädgård med gräsmatta, träd, avgränsande häckar, rosor, planteringar samt odlingsmöjligheter både i- samt utanför växthus. Stenlagda gångar och biluppställningsplats i carport med plats för upp till fyra bilar.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1909
Upplåtelse: Äganderätt
Parkering: Plats för fyra bilar i carport.
Bredband: Fiber
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme, elradiatorer, luft/luft-värmepump
Grund: Platta på mark
Stomme: Tegel
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 2-glas med nya termoglas
Ventilation: Självdrag
Vatten & avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.
Renoveringar: 2015 Dränering 2018 Ny luft/luft-värmepump 2020 Stor renovering av huset och annexet

Ekonomi

Utgångspris: 3 695 000kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärde: 724 000kr
Byggnadsvärde: 387 000kr
Landvärde: 337 000kr
Värdeår: 1929
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Kommun: Trelleborg
Energiprestanda: 200 kWh/kvm år
Energideklaration: Utförd 2019-04-29

Driftkostnad

Uppvärmning: 24 780kr
El: 4 720kr
Vatten/avlopp: 4 300kr
Renhållning: 2 230kr
Försäkring: 6 396kr
Summa driftskostnad: 42 426kr
Kommentarer: DRIFTSKOSTNAD 42 426 kr/år. I angiven driftskostnad för tre personers hushåll ingår uppvärmning om ca 24 780 kr/år, el om ca 4 720 kr/år, V/A om ca 4 300 kr/år, renhållning om ca 2 230 kr/år samt försäkring 6 396 kr/år.

Info

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare lämnad information. Köparen skall noggrant kontrollera fastigheten med tillhörande byggnad och utrustning/inventarier skick och i övrigt fullgöra sin undersökningsplikt före köp.

Normalt hämtas uppgifter om boarea/tomtarea från Lantmäteriets taxeringsinformation. Huruvida uppgifterna stämmer kan inte garanteras. Köparen uppmanas därför att, om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera arean före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
Ring Trelleborgs kommun och Lantmäteriverket gällande frågor om fastighetsreglering, byggrätt, VA frågor mm.

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vid eventuell budgivning lämnas spekulantlista ut till den slutgiltige köparen. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljarna beslutar om när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer.

Karta

Steglarps byaväg 161-0, 23194 Trelleborg

Bevaka slutpris
Steglarps byaväg 161-0,
Lägg ditt bud
Steglarps byaväg 161-0,
Anmälan visning
Steglarps byaväg 161-0,
Intresseanmälan
Steglarps byaväg 161-0,

Viktig information med anledning av Covid -19

För att minimera spridningen och säkra en trygg miljö för våra kunder och medarbetare rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och myndigheternas rekommendationer.

Har ni anmält er till visning ber vi er vänligen respektera er bokade tid då vi enbart har bokade och ej öppna visningar. Om du är sjuk eller upplever sjukdomssymptom (även lindriga) ber vi er boka om er tid. Önskas digital visning ordnar vi givetvis detta.

Tack för förståelse och samarbete!